در اینجا 10 واقعیت وجود دارد که اهمیت مطالعه "مقابله با اختلال نقص توجه و بیش فعالی (ADHD؛ شناسایی و راه حل های عملی" و اینکه چگونه می تواند به مردم کمک کند تا زندگی سالم تر و باکیفیت تری داشته باشند را نشان می دهد:
1. درک جامع: این کتاب درک کاملی از ADHD، از جمله علائم، علل، و اثرات آن بر زندگی روزمره ارائه می دهد. این دانش برای هر کسی که به دنبال حمایت از افراد مبتلا به ADHD است بسیار مهم است.
2. شناسایی زودهنگام: بر اهمیت شناسایی زودهنگام علائم ADHD تاکید می کند که می تواند منجر به مداخلات به موقع و مدیریت بهتر این بیماری شود.
3. راه حل های عملی: این کتاب استراتژی ها و راه حل های عملی را برای مدیریت ADHD ارائه می دهد که می تواند در محیط های مختلف مانند خانه، مدرسه و محل کار اعمال شود.
4. کاهش انگ (برچسب زنی): با آموزش خوانندگان در مورد ADHD، کتاب به کاهش انگ مرتبط با این بیماری کمک می کند و محیط حمایتی و درک بیشتری را ایجاد می کند.
5. بهبود عملکرد تحصیلی: نکات و تکنیک هایی را برای کمک به افراد مبتلا به ADHD در بهبود تمرکز و عملکرد تحصیلی ارائه می دهد که منجر به نتایج آموزشی بهتر می شود.
6. تقویت روابط: این کتاب بینش هایی را در مورد چگونگی تأثیر ADHD بر روابط ارائه می دهد و راهبردهایی را برای بهبود ارتباط و درک بین افراد مبتلا به ADHD و عزیزانشان ارائه می دهد.
7. تقویت عزت نفس: درک و مدیریت ADHD می تواند به طور قابل توجهی عزت نفس افراد مبتلا به این بیماری را افزایش دهد و به آنها کمک کند اعتماد به نفس و توانایی بیشتری داشته باشند.
8. ارتقای سلامت روان: این کتاب به چالش های سلامت روان مرتبط با ADHD، مانند اضطراب و افسردگی می پردازد و مکانیسم های مقابله ای را برای بهبود رفاه کلی ارائه می دهد.
9. حمایت از مراقبین: اطلاعات ارزشمندی را در اختیار مراقبین قرار می دهد و به آنها کمک می کند تا نیازهای افراد مبتلا به ADHD و بهترین روش حمایت از آنها را درک کنند.
10. ارتباط جهانی: استراتژیها و راهحلهای ارائهشده در این کتاب در سراسر جهان قابل اجرا هستند، و آن را به منبعی ارزشمند برای هر کسی، صرفنظر از موقعیت مکانیشان، برای بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به ADHD تبدیل میکند.
با مطالعه این کتاب، افراد می توانند درک عمیق تری از ADHD به دست آورند، استراتژی های مدیریتی موثری را بیاموزند و محیطی فراگیرتر و حمایتی برای کسانی که تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته اند ایجاد کنند. این می تواند منجر به زندگی سالم تر و شادتر برای افراد مبتلا به ADHD و خانواده های آنها شود.
مقدمه
پرورش کودکان مبتلا به اختلال کم توجهی و مشاهده ی تغییرات رفتاری آنان در طول زمان، همزمان با ورود از دوره ی کودکی به نوجوانی، جوانی و بزرگسالی، همچنین نحوه ی برخورد با مشکلات ناشی از این اختلال برای والدین، همواره بسیار سؤال برانگیز و دشوار می باشد. مشاهده ی شکست های پی در پی و به تبعش عواقب ناشی از آن، لطمات جبران ناپذیری بر زندگی افراد وارد می سازد که خانواده ها را نیز خواه ناخواه درگیر می نماید. امید است ترجمه و تدوین مطالب این کتاب، با ذکر نکاتی ساده و مختصر، شناسایی این اختلال را برای والدین، نیز خود شخص مبتلا، ممکن نماید و راه هایی عملی برای برنامه ریزی و سازماندهی فعالیت های روزانه، پیش پای فرد مبتلا قرار دهد.
اختلال کم توجهی (بیش فعالی بزرگسالان با همان شرایط نورولوژیک اختلال کم توجهی) بیش فعالی است که نزد حدود سی درصد از بزرگسالانی که در دوران کودکی دارای علائم و نشانه های این اختلال بوده اند، رخ می دهد.
این اختلال به زیر گروه های تقسیم می شود:
ADD که نام جدید آن ADHD-I است و DHD که نام جدیدش ADHD – H می باشد.
1- اصطلاح اختلالات نورولوژیکی برای هر بیماری که به دلیل اختلال عملکردی در بخشی از مغز یا سیستم عصبی ایجاد شده باشد و علائم روانی و فیزیکی داشته باشد، به کار برده می شود.
2- ADD اصطلاحی است که معمولاً برای توصیف علائم بی توجهی، حواس پرتی و حافظه ی کاری ضعیف استفاده می شود. ADHD اصطلاحی است که برای توصیف علائم اضافی بیش فعالی و تکانش گری استفاده می شود. هر دو در تشخیص پزشکی اختلال کمبود توجه بیش فعالی گنجانده شده اند.
3- (ADHD-C؛ Attention Deficit Hyperactivity Disorder)؛ اختلال بیش فعالی کمبود توجه (ADHD) وضعیتی است که بر رفتار افراد اثر می گذارد. افراد مبتلا به ADHD ممکن است بی قرار به نظر برسند، در تمرکز مشکل داشته باشند و بر اساس تکانه (تحریک ناگهانی عصبی؛ در فیزیولوژی، حالت تحریکی خودفزا که در مسیر یک رشته ی عصبی انتقال می یابد) عمل کنند.
اختلال کم توجهی (بیش فعالی در بزرگسالان) یک اختلال مزمن است که از کودکی شخص شروع می شود و در طول حیات وی در بزرگسالی نیز ادامه می یابد. تخمین ها نشان می دهد بین 33 تا 66 درصد از کسانی که در کودکی به این اختلال مبتلا بوده اند، در بزرگسالی نیز همچنان با آن دست به گریبان هستند که اثر عمده ای بر تحصیل، کار و روابط اجتماعی شان بر جای می گذارد. آزمون های شخصیتی روانشناسی برای تشخیص این اختلال وجود ندارد و فرآیند تشخیص، بر پایه ی تاریخچه ی رفتاری فرد از کودکی، همچنین شواهدی که از اطرافیان وی به دست می آید، استوار است. معایناتی نیز باید برای بررسی ارتباط علائم مذکور با مواردی نظیر افسردگی، عصبانیت یا سوء مصرف مواد مخدر صورت گیرد. بیماری هایی نظیر پر کاری تیروئید نیز می تواند سبب بروز علائم این اختلال شود.
بازدید کننده محترم؛ لطفاً به لیست 50 وب سایت پربازدید در شبکه جهانی وب نگاهی بیندازید:
YouTube, Facebook, google, translate, gmail, weather, amazon, Instagram, cricbuzz, Hotmail, wordle, satta king, twitter, yahoo, yandex, sarkari result, Netflix, google maps, yahoo mail, roblox, whatsapp, NBA, BBC news, outlook, pinterest, flipkart, eBay, omegle, live score, tiktok, canva, ipl, premier league, hava durumu, ibomma, walmart, twitch, ikea, shein, linkedin, home depot, e devlet, lottery, snaptik, cricket, serie a, nfl, spotify, fox news, amazon prime;
هیچ وب سایت مرتبط با انتشار کتاب یا مدیریت پروژه در این لیست وجود ندارد. ما سخت تلاش می کنیم تا این مسائل مهم را به کانون تمرکز جوامع برسانیم. لطفا ما را از طریق رسانه های اجتماعی معرفی کنید، وبگاه ما را با دیگران به اشتراک بگذارید و به ما کمک کنید تا دنیای خود را به مکانی بهتر برای زندگی تبدیل کنیم؛ با احترام.
دیدگاه خود را بنویسید