مقدمه

شاید تاکنون مطالب بسیار زیادی در مورد تاثیر مطالعه کتاب بر روان انسان شنیده باشید. اما آنچه که کمتر به آن پرداخته شده است، تاثیرات مطالعه بر ابعاد جسمی انسان است. مغز به عنوان یک بافت نظام مند، تاثیر قابل توجهی بر زندگی افراد دارد. شاید اهمیت دیگر اندام های بدن بیشتر از بعد جسمانی باشد. اما اهمیت مغز هم از بعد جسمانی و هم بعد روانی است. در این مقاله به تاثیرات مطالعه بر سلامتمغز خواهیم پرداخت. 

حافظه و یا فرایند ذخیره سازی اطلاعات حاصل ارتباطی است که بین این اعصاب وجود دارد.

تاثیر مطالعه بر مغز 

نگاهی به  فعالیت های منحصر به فرد مغز در بدن انسان

همانطور که به آن اشاره شد، تاثیر مغز در بدن تنها از بعد جسمی نبوده و تا حد قابل توجهی بر بعد روانی نیز اثرگذار است. علت اصلی این موضوع این است که دامنه فعالیت مغز شامل مواردی است که می تواند تاثیر زیادی بر امور روزانه زندگی بگذارد. یکی از فعالیت های منحصر به فرد مغز وجود حافظه می باشد.  بافت مغز از میلیاردها عصب تشکیل شده است. حافظه و یا فرایند ذخیره سازی اطلاعات حاصل ارتباطی است که بین این اعصاب وجود دارد. اما سوال اینجاست که مطالعه کتاب چطور می تواند بر افزایش حافظه تاثیر گذار باشد. 

تاثیر مطالعه کتاب بر افزایش حافظه در انسان

شاید این مورد بارها برایتان اتفاق افتاده است که جزئیات کارهایی که در طول روز با آن ها سر و کار دارید را به خاطر نمی آورید، یا اینکه به سرعت کارهایی که به شما محول می شود را فراموش می کنید. این موضوع می تواند تاثیر قابل ملاحظه بر اعتماد به نفس افراد داشته باشد. مطالعه کتاب می تواند در رفع این معضل کمک کننده باشد. در ادامه به تاثیرات مطالعه بر افزایش حافظه در انسان خواهیم پرداخت. 

تاثیر کتاب بر سلامت اعصاب مغز

شاید یکی از مهم ترین تاثیرات کتاب در زندگی اثر آن بر سلامت مغز باشد. عملکرد اعصاب مغز با استفاده از انتقال موادی است که بین آن ها صورت می گیرد. همانطور که عضلات در بدن ما نیاز به تقویت و فعالیت های ورزشی دارند، اعصاب مغز نیز برای حفظ سلامتی و یا به بیان درست تر حفظ انتقال مواد بین خود، نیازمند تقویت هستند. مطالعه از طریق افزایش این انتقالات سبب افزایش ارتباطات بین اعصاب می شود. افزایش ارتباطات در حقیقت سبب می شود تا دریافت و ذخیره سازی اطلاعات به صورت گسترده تری صورت بگیرد که این به معنی افزایش حافظه بلند مدت و کوتاه مدت است. 

مطالعه کتاب در دنیای امروز هم از بعد روانی و هم بعد جسمی بسیار با اهمیت است.

مطالعه کتاب را جدی بگیریم

چرا باید مطالعه کتاب را جدی بگیریم؟

برای برخی از ما مطالعه کتاب های فرهنگی، هنری، علمی در اولویت نبوده و تنها زمانی به مطالعه کتاب روی می آوریم که به دنبال رفع سریع یک نیاز باشیم. بیماری آلزایمر یکی از بیماری هایی است که ارتباط مستقیمی با سلامت اعصاب مغز دارد. مطالعات نشان داده است که افرادی که در طول زندگی خود به صورت پیوسته کتاب مطالعه می کنند، بسیار کمتر در خطر ابتلا به این بیماری هستند. با توجه به استرس ها و اضطراب های روزمره که در دنیای امروز وجود دارد، تخریب اعصاب مغز با سرعت بسیار بالاتری اتفاق می افتد. این موضوع سبب می شود تا افراد در سنین پایین تری به این بیماری مبتلا شوند. بنابراین مطالعه کتاب در دنیای امروز هم از بعد روانی و هم بعد جسمی بسیار با اهمیت است.






بازدید کننده محترم؛ لطفاً به لیست 50 وب سایت پربازدید در شبکه جهانی وب نگاهی بیندازید:

YouTube, Facebook, google, translate, gmail, weather, amazon, Instagram, cricbuzz, Hotmail, wordle, satta king, twitter, yahoo, yandex, sarkari result, Netflix, google maps, yahoo mail, roblox, whatsapp, NBA, BBC news, outlook, pinterest, flipkart, eBay, omegle, live score, tiktok, canva, ipl, premier league, hava durumu, ibomma, walmart, twitch, ikea, shein, linkedin, home depot, e devlet, lottery, snaptik, cricket, serie a, nfl, spotify, fox news, amazon prime;

هیچ وب سایت مرتبط با انتشار کتاب یا مدیریت پروژه در این لیست وجود ندارد. ما سخت تلاش می کنیم تا این مسائل مهم را به کانون تمرکز جوامع برسانیم. لطفا ما را از طریق رسانه های اجتماعی معرفی کنید، وبگاه ما را با دیگران به اشتراک بگذارید و به ما کمک کنید تا دنیای خود را به مکانی بهتر برای زندگی تبدیل کنیم؛ با احترام.