مقدمه

بدون شک مطالعه ی کتاب می تواند راهکارهای اثرگذاری برای مقابله با شکست های زندگی ارائه کند. به طور کلی در دنیای واقعی، همه ی ما روزانه با چالش های متفاوتی روبرو می شویم. چالش ها می توانند ابعاد گوناگونی همچون روابط انسانی، مشغله های کاری و حتی تحصیلی را در بر بگیرد؛ نکته ی مهم، نحوه ی برخورد با آن است. بسیاری از ما با تکنیک های حل مسئله هنگام مواجه شدن با مشکلات و چالش ها آشنایی چندانی نداریم. به همین منظور، به جای آن که خلاق باشیم، واکنش گرا هستیم؛ یعنی در بیشتر موارد دچار هیجانات کاذب و منفی می شویم. در این مقاله، سعی خواهیم داشت به ریشه ی این مشکل و راهکارهای اثربخش برای برطرف نمودن آن بپردازیم.

پژوهشگران معتقدند که مدارس می بایست با استفاده از تکنیک «شکست سازنده» دانش آموزان را با مشکلات و شکست های پس از آن رو به رو کرده و راهکارهای درست مقابله با مشکلات را به آن ها آموزش دهند.

آموزش در مدارس

آموزش شکست بالقوه به دانش آموزان

یکی از مهم ترین نقص ها در سیستم های آموزشی، مواجه نشدن دانش آموزان با فرآیندهای موجود دنیای واقعی است. همین موضوع سبب فاصله گرفتن آموزش، از دنیای بیرون از مدارس می شود. بسیاری از افراد، زمانی که از مدارس و یا دانشگاه ها فارغ التحصیل می شوند، برای ورود به عرصه های کاری با مشکلات متعددی مواجه می شوند. اما این مسئله همه ی ماجرا نیست زیرا از آن جا که اشخاص در سیستم های آموزشی، تجربه ای برای مواجه شدن با مشکلات نداشتند، در بعضی موارد افراد ناکام و شکست خورده می شوند. پژوهشگران معتقدند که مدارس می بایست با استفاده از تکنیک «شکست سازنده» دانش آموزان را با مشکلات و شکست های پس از آن رو به رو کرده و راهکارهای درست مقابله با مشکلات را به آن ها آموزش دهند. 

طراحی تکنیک «شکست سازنده»  برای توانمند ساختن افراد

ضروری است که مربیان در مدارس، روش آموزشی دروس خود را به گونه ای طراحی کنند که دانش آموزان در مسیر یادگیری خود، رو به روی چالش های حل مسئله قرار گیرند. قرارگرفتن در چنین شرایطی، علاوه بر این که سبب افزایش علاقه و اشتیاق دانش آموزان به یادگیری می شود، همچین توانمندی آن ها را در مواجه شدن با مشکلات و چالش های دنیای واقعی افزایش می دهد.

آموزش هر تکنیکی در قدم نخست نیازمند داشتن اطلاعات کافی در آن مورد است.

مطالعه ی کتاب

نقش کتاب در به کارگیری تکنیک «شکست سازنده»

به هر شکل، آموزش هر تکنیکی در قدم نخست نیازمند داشتن اطلاعات کافی در آن مورد است. در صورتی می توان از مربیان مدارس انتظار داشت که از تکنیک حل مساله برای آموزش دانش آموزان بهره ببرند که در آغاز، خود مربیان نیز پیرامون شیوه ی مورد نظر از آگاهی لازم برخوردار باشند. مطالعه ی کتاب می تواند در این زمینه بسیار اثربخش باشد. استفاده از کتاب های مرتبط با فرآیند یادگیری تکنیک های آموزشی، می تواند مربیان مدارس را با نحوه ی طراحی تکنیک «شکست سازنده» و بهره برداری از  آن برای ارتقای فرآیند یادگیری دانش آموزان آشنا کند. همچنین، ایجاد عادت مطالعه در دانش آموزان، اطلاعات آنان را برای یافتن راهکارهای سودمندی به منظور روبرو شدن با مشکلات افزایش دهد.

خرید آنلاین کتاب از فروشگاه اینترنتی وبگاه نشر پرنیان اندیش

می توان گفت سهولت دسترسی به کتاب، مهم ترین عامل در افزایش سرانه ی مطالعه نزد جوامع مختلف به شمار می رود. در بسیاری از موارد، افراد علاقه ای به مطالعه ندارند، زیرا دسترسی به کتاب ها نیازمند صرف زمان برای مراجعه به مراکز فروش و جست و جو در میان انبوه منابع غیر کارساز است. در همین راستا، وبسایت انتشارات پرنیان اندیش، با فراهم سازی امکان خرید آنلاین کتاب و محصولات فرهنگی، نسبت به عرضه ی انواع کتب ارزشمند در قالب کتاب صوتی و چند رسانه ای، همچنین کتاب الکترونیکی، در کنار نسخه ی چاپی و فیزیکی اقدام نموده است.






بازدید کننده محترم؛ لطفاً به لیست 50 وب سایت پربازدید در شبکه جهانی وب نگاهی بیندازید:

YouTube, Facebook, google, translate, gmail, weather, amazon, Instagram, cricbuzz, Hotmail, wordle, satta king, twitter, yahoo, yandex, sarkari result, Netflix, google maps, yahoo mail, roblox, whatsapp, NBA, BBC news, outlook, pinterest, flipkart, eBay, omegle, live score, tiktok, canva, ipl, premier league, hava durumu, ibomma, walmart, twitch, ikea, shein, linkedin, home depot, e devlet, lottery, snaptik, cricket, serie a, nfl, spotify, fox news, amazon prime;

هیچ وب سایت مرتبط با انتشار کتاب یا مدیریت پروژه در این لیست وجود ندارد. ما سخت تلاش می کنیم تا این مسائل مهم را به کانون تمرکز جوامع برسانیم. لطفا ما را از طریق رسانه های اجتماعی معرفی کنید، وبگاه ما را با دیگران به اشتراک بگذارید و به ما کمک کنید تا دنیای خود را به مکانی بهتر برای زندگی تبدیل کنیم؛ با احترام.