نگاه قانون قدرت به نحوه ی برقراری ارتباط
نگاه قانون قدرت به ارتباط با دیگران بر اساس اصل هدفمند بودن روابط است. اما شاید برای بسیاری این سوال مطرح باشد که چرا هدفمند بودن در روابط با اهمیت است؟ یا به کار گرفتن احساس در روابط باید در چه چهارچوبی باشد؟
وجود هدف ریشه در ذات جهان هستی دارد. شاید بارها این مطلب به گوشتان خورده باشد که خداوند انسان و جهان هستی را با هدف خاصی آفریده است. بنابراین حرکت بی هدف در مسیر زندگی، در حقیقت فاصله گرفتن از ذات انسانی است. همان طور که می دانید ارتباطات مهم ترین عامل اثرگذار در زندگی انسان ها به شمار می رود. در نتیجه این سوال مطرح می شود که آیا بی هدف بودن در مورد این عامل اثرگذار می تواند عاقلانه باشد؟ بی تردید پاسخ همه ی ما منفی است. اما بسیاری از ما در عمل روابط هدفمندی را در برخورد با اطرافیانمان نداریم. علت این موضوع غالب بودن احساسات در رابطه ی انسان با اطرافیان است. همین موضوع سبب می شود تا به جای آن که پاسخگو باشیم، به افرادی واکنش گر تبدیل شویم. پاسخ گو بودن به معنای انتخاب شیوه ی درست رفتاری در جریان ارتباط با اطرافیان اعم از دوست و دشمن است. در حالی که واکنش گر بودن به داشتن رفتاری بی اختیار و آسیب زننده تعبیر می شود.
داشتن رابطه ی سالم
پیشنهاد استفاده از کتاب دومین قانون قدرت
کتاب دومین قانون قدرت به قلم نویسنده ی مشهور آمریکایی رابرت گرین نوشته شده است. رابرت گرین نویسنده ی یهودی الاصل آمریکایی، به دلیل شرایط خانوادگی خود در شغل های متعددی فعالیت داشته است. تجربه ی شرایط مختلف و داشتن ارتباط مستمر با افراد گوناگون در کنار مطالعات بسیار، سبب شده تا وی تجربیات بسیاری در مورد شرایط زندگی و روابط کاری و اجتماعی کسب کند. نتیجه ی این تجربیات به تالیف 48 قانون قدرت منجر شد. در کتاب دومین قانون قدرت پیرامون یکی از مهم ترین اصول کسب قدرت در زندگی یعنی نحوه ی ارتباط با دیگران صحبت شده است. آقای گرین در این کتاب 70 صفحه ای راهکارهای عملی در مورد نحوه ی برخورد با اطرافیان که در قالب های دوست یا دشمن جای می گیرند ارائه می کند. ترجمه ی روان این کتاب توسط دو مترجم خبره، آقای سپهر انصاری و خانم عصمت گلزار انجام شده است. این کتاب توسط نشر پرنیان اندیش در قالب کتاب الکترونیکی و کتاب چاپی منتشر شده است.
کتاب دومین قانون قدرت
نیاز به آموزش جهت کسب مهارت های ارتباطی
همه ی انسان ها به دلایلی چون نحوه ی تربیت والدین و شرایط فرهنگی جامعه دارای ضعف هایی در زمینه های مختلف هستند. وجود ضعف های ارتباطی می تواند اثر قابل توجهی بر موفقیت افراد بگذارد. یکی از مهم ترین راهکارها جهت کاهش ضعف های این چنینی، افزایش اطلاعات در مورد نحوه ی ایجاد رابطه ی سالم و اثر بخش می باشد. مطالعه کتاب به عنوان یک روش آموزشی مستمر، می تواند به مرور شناخت افراد را از محیط و افراد پیرامونشان افزایش دهد.
کلام آخر
با توجه به درگیری های دنیای امروز، پیدا کردن فرصت مناسبی جهت کتاب خوانی مشکل به نظر می رسد. راه حل مناسب استفاده از روش هایی است که در هر زمان و هر مکان و در حال حرکت از نقطه ای به نقطه ی دیگر، شخص دسترسی آسانی به کتاب ها جهت مطالعه داشته باشد. خرید کتاب های الکترونیکی می تواند این فرصت را برای مخاطبین فراهم کند. کتاب الکترونیکی به راحتی در تبلت، کتابخوان ها، رایانه ی شخصی، گوشی های تلفن همراه و لپ تاپ قابل استفاده است. همچنین علاقه مندان می توانند نسخه ی چاپی اثر را نیز از وب سایت انتشارات پرنیان اندیش خریداری نمایند.
دیدگاه خود را بنویسید